Mapa znajomych
📱 Twoja lokalizacja pochodzi z telefonu (aplikacja MEEYO lub przeglądarka w telefonie). Tutaj widzisz mapę i wybierasz, kto cię widzi.
Na mapie
Żaden z twoich znajomych nie udostępnia teraz lokalizacji.
Twoi przyjaciele widzą tylko przybliżoną lokalizację (zaokrągloną do około 1 km) i tylko tak długo, jak udostępniasz. Nie przechowujemy historii — tylko ostatnią pozycję, która znika, gdy tylko przestaniesz udostępniać. Nigdy z chronionych pokoi, nigdy dla propozycji ani obcych.
Twój awatar na mapę
Z twojego zdjęcia profilowego powstaje postać, którą znajomi widzą na mapie.
Potrzebujesz do tego zatwierdzonego zdjęcia profilowego. Do profilu
Jeszcze bez awatara — na mapie widać twoje okrągłe zdjęcie profilowe.